marți, 30 octombrie 2012

Cartofi cu mustar 2


Avem nevoie de: 
1kg cartofi
2 linguri mustar Crenvurstila marar si hrean
patrunjel uscat
ulei
sare
piper
 
 Mod de preparare:
Cartofii se curata si se taie in 4 pe lungime si se amesteca cu mustarul,patrunjelul, sarea si piperul.
Intr-un vas de yena se pune putin ulei si se adauga cartofii. Se poate pune si putina apa pentru a ajuta cartofii sa se faca.
 Se dau la cuptor incins 40-50minute.
Se pot servi ca atare sau ca si garnitura alaturi de friptura si salata de sfecla rosie si hrean sau sos de usturoi asa cum am servit noi.

Pofta buna!


Echilibrul



             Viata echilibrata inseamna un armonie intre minte, trup si suflet.

sâmbătă, 27 octombrie 2012

Cadouri deosebite cu Borealy


          Ceaiul, aparut prin anii 3000 i.Hr, a devenit foarte tarziu o traditie adica prin jurul anilor 500 d.hr.

joi, 25 octombrie 2012

Cu Edimax sti tot ce misca



Intr-o zi,Adriana fugea repede spre mine ca si cum s-ar fi intamplat ceva grav, dar ea vroia sa-mi arate o filmare cu camera de supraveghere a gemenilor ei. 

luni, 22 octombrie 2012

Cu Aventuria esti in siguranta



            Sportul meu preferat este patinajul....nu m-as mai da jos de pe patine. De cand le-am pus prima data pe picioare, asta fiind acum  vreo 18 ani daca am cazut de 10 ori e mult. Nu sunt patinatoare, iar cu spatele nu ma descurc sa patinez dar cu toate astea cand sunt pe gheata parca zbor.

Press to Play



               Intr-o zi in timp ce ma pregateam sa merg la o petrecere, ma tot gandeam ce parfum sa  folosesc, X nu-mi placea, Y era prea tare, dar intr-un final am dat peste Playboy Vip for Her. Acesta era parfumul perfect pentru o petrecere care sa se lase cu vreo cucerire. 

joi, 18 octombrie 2012

Fan branza



                   Daca tot sunt eu fan branza nu cred ca o fi mare branza sa scriu ceva despre ea : )
                   Se stie ca branza buna in burduf de caine se tine si cam asa se tine si branza preparata de ciobani pe munte.
                  Acum cativa ani am avut ocazia sa stau la o stana si asist la preparea branzei si sincer branza e branza numai cand e facuta la stana
                   Doar la stana, unde aerul este curat, tot ce se naste din lapte branza se face, iar branza proaspata de miros te imbata.
                   Am observat ca branza buna e ca lumanarea, cum apare asa si dispare si ca daca branza ai, carne nu-ti trebuie.
                   La stana din munte am invatat ca dupa gust se cunoaste branza cea mai dulce si ca mereu la asa branza va iesi asa mancare.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog2012

Laptopul preferat



          Ce as putea eu spune despre calculatoare si despre alegerea unui laptop? …..ei bine nu prea multe. Imi place sa lucrez la calcutor/laptop, dar niciodata nu m-a interesat partea tehnica. 

miercuri, 17 octombrie 2012

Craciun magic


          Anul trecut, am petrecut pentru prima data sarbatoarile de Craciun cu iubitul meu. Totul a fost magic.......
        

joi, 11 octombrie 2012

"Promisiuni respectate.Din 1999"



Urmează cei 3 R: respect pentru tine, respect pentru alţii, responsabilitate pentru toate acţiunile tale.” Dalai Lama

Am inceput cu acest citat pentru ca exact asa sunt cei de la Oktal.

miercuri, 10 octombrie 2012

Singura carte Nemira



            Si uite ca a venit si cea de-a patra tema la concursul superblog2012…..
            Dupa multe strofocari si multe cautari prin arhiva celor de la Nemira in cautarea unei carti citite de mine am dat peste cartea “Lux” de Anna Godbersen, pe care am citit-o anul trecut, stand comoda pe un balansoar in balconul apartamentului, plin de flori si fel de fel de miresme, cu muzica in surdina si o cana de ceai din fructe de padure.

miercuri, 3 octombrie 2012

Vinete umplute


Avem nevoie de: 

2 vinete 
1 ou
100 gr. sunca presata
100 gr. cascaval ras
o ceapa potrivita
ulei
sare
piper
patrunjel, marar

Mod de preparare:

Pentru inceput spalam vinetele, le taiem in jumatate pe lungime, le presaram cu sare si le lasam o jumatate de ora.
Vinetele se spala de sare si se pun la fiert 10 minute intr-o oala incapatoare. Le lasam deoparte sa se scurga de apa.
Intre timp,se  toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei. 
Se scoate miezul vinetelor cu o lingurita, se toaca marunt si se adauga la calit cepei. Cand s-a inmuiat sunt gata, si  le lasam sa se raceasca putin.
Amestecam, sunca presata taiata marunt, ouale batute, patrunjelul si mararul tocate, jumatate din cantitatea totala de cascaval si amestecul de miez de vinete cu ceapa si condimentam cu sare si piper.
Cu aceasta umplutura, umplem barcutele de vinete, le punem intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. deasupra presaram restul de cascaval. Bagam la cuptorul incins pana se rumeneste frumos.

Stilul Real care ti se potriveste


Ati vazut catalogul de Toamna de la real-Hypermarket? Eu da...si mi-am si ales o tinuta perfecta pentru aceasta toamna ;)

Siguranta unei mame




          O mama este de obicei o persoana cu un suflet nobil si cald, eleganta si stilata, pregatita oricand sa-ti fie alaturi si sa-ti ofere siguranta de care ai nevoie.