duminică, 13 februarie 2011

Salata de paste



Avem nevoie de: 
400 g paste 
cascaval
sunca
maioneza
gogosari murati
castraveti murati
sare
piper

Mod de preparare:

Se fierb pastele dupa instructiuni, iar dupa ce sunt fierte le scurgem si le dam printr-un jet de apa rece.
In timp ce pastele fierb se taie cubulete sau feliute cascavalul, sunca si muraturile.
Amestecam pastele cu restul ingredientelor, adaugam si maioneza, apoi condimentam si.....gata salata.
Buna, rapida si foarte consistenta !

4 comentarii:

  1. kata,e o idee buna! n-am mancat niciodata paste cu maioneza.am sa incerc

    RăspundețiȘtergere
  2. martisorul e aproape si aduce o provocare din Dulcea Romanie :) Te astept cu drag vii alaturi de noi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, nu doriti s afacem schimbd e linkuri?

    RăspundețiȘtergere