Postări

Se afișează postări din ianuarie, 2011

Interviu.....pentru gustos.ro

Imagine
Am fost invitata sa particip la un interviu pe gustos.ro, acolo unde particip si la parada blogurilor gustoase si ma simt onorata ca mi-a si fost publicat.  Mai jos puteti citi interviul, sau puteti intra direct pe site-ul  gustos.ro

Capitala verde a Romaniei

Imagine
Am fost invitata zilele acestea sa sustin unul dintre orasele finaliste la concursul " Capitala verde a Romaniei "si pentru ca sunt brasoveanca....voi sustine orasul Brasov. Brasovul este orasul meu de suflet, si nu doar pentru ca aici m-am nascut ci pentru ca are de toate...istorie, cultura si cel mai important aer curat si multa verdeata. In Brasov te poti plimba linistit (nefiind agitatia din alte orase) si poti fotografia cladiri fara probleme deoarece toate firele suspendate au fost ingropate. cateva imagini din Brasov Parcul Titulescu Locomotiva cu abur Strada Sforii  Prefectura o vedere panoramica a orasului Brasov Va astept cu drag la Brasov, iar daca vreti sa sustineti si voi acest frumos oras aveti aici mai multe detalii.

Concurs Gustos

M-am hotarat sa particip la un concurs cu blogul meu.  De aceea,va rog muuuult sa ma votati. Mai intai trebuie sa va faceti cont pe gustos.ro accesand acest link http://www.gustos.ro/inregistrare Dupa, puteti sa ma votati (Kata's kitchen) http://www.gustos.ro/concurs/fbg3/voteaza-aperitive si http://www.gustos.ro/concurs/fbg3/voteaza-deserturi Va multumesc si va pup:*

Ciocolata de casa

Imagine
Avem nevoie de: 500g zahar 250 g lapte praf 75 g unt 100 g apa 1 lingura cacao zahar vanilat un varf cutit sare de lamaie Mod de preparare:  Se amesteca zaharul cu cacaoa, se adauga apa si se pune la fiert. Se fierbe pana se fac bule. Se adauga untul si se lasa deoparte 5 minute. Adaugam apoi laptele praf putin cate putin si amestecam pana se omogenizeaza. Intr-o tava punem o folie de plastic umezita cu apa si apoi turnam compozitia peste folie, apoi o dam la frigider.

Bombe

Imagine
Avem nevoie de:  500g biscuiti 150g margarina (unt) 8 linguri zahar pudra 2 oua 2 linguri cacao esente rom 50ml lapte Mod de preparare: Biscuitii se dau prin masina pentru a fi foarte bine maruntiti si apoi se stropesc cu rom. Separat se freaca margarina cu zaharul si cacaoa, dupa care se adauga galbenusurile. Se amesteca usor biscuitii cu margarina si apoi cu albusurile batute spuma.  Daca nu se leaga compozitia se poate adauga putin lapte. Se fac bilute care se vor umple cu visine din visinata apoi se tavalesc prin nuca de cocos. Se tine la rece si se serveste taiat feli.