miercuri, 26 ianuarie 2011

Interviu.....pentru gustos.ro

Am fost invitata sa particip la un interviu pe gustos.ro, acolo unde particip si la parada blogurilor gustoase si ma simt onorata ca mi-a si fost publicat.
 Mai jos puteti citi interviul, sau puteti intra direct pe site-ul gustos.ro



marți, 25 ianuarie 2011

Capitala verde a Romaniei




Am fost invitata zilele acestea sa sustin unul dintre orasele finaliste la concursul "Capitala verde a Romaniei "si pentru ca sunt brasoveanca....voi sustine orasul Brasov.

Brasovul este orasul meu de suflet, si nu doar pentru ca aici m-am nascut ci pentru ca are de toate...istorie, cultura si cel mai important aer curat si multa verdeata.
In Brasov te poti plimba linistit (nefiind agitatia din alte orase) si poti fotografia cladiri fara probleme deoarece toate firele suspendate au fost ingropate.

cateva imagini din Brasov

Parcul Titulescu


Locomotiva cu abur

Strada Sforii


 Prefectura


o vedere panoramica a orasului Brasov

Va astept cu drag la Brasov, iar daca vreti sa sustineti si voi acest frumos oras aveti aici mai multe detalii.

miercuri, 19 ianuarie 2011

Concurs Gustos

M-am hotarat sa particip la un concurs cu blogul meu. 
De aceea,va rog muuuult sa ma votati. Mai intai trebuie sa va faceti cont pe gustos.ro accesand acest link
http://www.gustos.ro/inregistrare

Dupa, puteti sa ma votati (Kata's kitchen) http://www.gustos.ro/concurs/fbg3/voteaza-aperitive

si http://www.gustos.ro/concurs/fbg3/voteaza-deserturi

Va multumesc si va pup:*

sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Ciocolata de casa


Avem nevoie de:
500g zahar
250 g lapte praf
75 g unt
100 g apa
1 lingura cacao
zahar vanilat
un varf cutit sare de lamaie

Mod de preparare:
 Se amesteca zaharul cu cacaoa, se adauga apa si se pune la fiert.
Se fierbe pana se fac bule.
Se adauga untul si se lasa deoparte 5 minute.
Adaugam apoi laptele praf putin cate putin si amestecam pana se omogenizeaza.
Intr-o tava punem o folie de plastic umezita cu apa si apoi turnam compozitia peste folie, apoi o dam la frigider.

sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Bombe


Avem nevoie de: 
500g biscuiti
150g margarina (unt)
8 linguri zahar pudra
2 oua
2 linguri cacao
esente rom
50ml lapte

Mod de preparare:

Biscuitii se dau prin masina pentru a fi foarte bine maruntiti si apoi se stropesc cu rom.
Separat se freaca margarina cu zaharul si cacaoa, dupa care se adauga galbenusurile.
Se amesteca usor biscuitii cu margarina si apoi cu albusurile batute spuma. 
Daca nu se leaga compozitia se poate adauga putin lapte.
Se fac bilute care se vor umple cu visine din visinata apoi se tavalesc prin nuca de cocos.
Se tine la rece si se serveste taiat feli.