duminică, 10 iulie 2011

Budinca de legume

Avem nevoie de:

1 gulie
5 cartofi
1 ceapa
2 oua
2 linguri smantana
branza (cascaval)
sare
piper
boia dulce/iute
ulei

Mod de preparare:

Se toaca ceapa si se caleste in ulei incins pana devine sticloasa. Se condimenteaza cu sare, piper, boia iute .


Cartofii si gulia se curata si se dau separat pe razatoarea mare.
Se amesteca apoi cartofii rasi cu ceapa prajita si uleiul de la ceapa.
Intr-un vas de yena uns cu margarina se aseaza primul strat de cartofi amestecati cu seapa, apoi se aseaza branza rasa, urmatorul strat va fi de gulie rasa. Peste toate acestea se toarna ouale batute cu smantana si condimentate, iar apoi inca un strat de brazanza rasa.
Se da la cuptor pana se fac cartofii.
Se serveste cu sos de rosii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu