miercuri, 28 septembrie 2011

Rulada de oua


Avem nevoie de: 

2 oua
4 felii salam
branza de vaci
smantana
boia iute
patrunjel sau marar uscat
sare
piper

Mod de preparare:

Un ou se bate cu sare si piper , adaugand si patrunjelul sau mararul dupa preferinta si toarna intr-o tigaie incinsa pe care o prajim pe ambele parti.
Celalalt ou il batem cu sare si boia iute apoi il prajim pe ambele parti.
Feliile de salam le prajim putin, iar branza o amestecam cu smantana.

Urmeaza sa facem rulada.......Pe o folie de plasic punem una dintre omlete asezam feliile de salam, apoi asezam cea de-a doua omleta in mijlocul careia punem branzica cu smantana si 2 feliute de ardei gras daca avem. Rulam omletele cu grija si lasam cateva minute la racit. 
Noi am servit cu cartofi la cuptor, condimentati cu toate mirodeniile din casa si lasati la cuptor intr-un vas cu putina apa si ulei aproximativ 40 min.

Pofta Buna!

2 comentarii:

  1. Mie nu-mi place salamul nici de frica, dar imi place idea ta cu omleta rulata in jurul branzei, arata foarte decorativ in sectiune ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. @kadia
    poti inlocui mezelul cu orice altceva care se poate rula

    RăspundețiȘtergere