miercuri, 14 martie 2012

Bruschete usturoiate


Avem nevoie de: 

 felii paine
 catei usturoi 
margarina
sare
ulei

Mod de preparare:

Se curata usturoiul si apoi se striveste cu mana si se pune la prajit intr-o tigaie cu o lingura ulei. Se condimenteaza cu sare si se se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti.
Painea se prajeste in prajitor sau in cuptor, apoi se unge cu margarina (sau unt daca nu tineti post), se presara usturoiul pe care il tocam dupa ce s-a rumenit, apoi picuram ulei de la usturoiul prajit peste paine si presaram boia sau vegeta de ardei. 
Se servesc calde si sunt foarte gustoase.


*** Ideea de reteta o am de la Inna, care face numai mancaruri bune.

3 comentarii:

  1. Exquisito me encanta la crema de ajo,una delicia ,abrazos y abrazos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Me alegro de que te gusta ....abrazos

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte bune!La noi in casa le spunem "prajinci"e un termen folosit de bunica.
    Stiu ca sunt foarte gustoase si le prefer cu placere in zilele de post si nu numai.

    RăspundețiȘtergere