Chiftele cu cartofi si orez de post
7 cartofi potriviti
1 ceapa mijlocie
3 linguri orez
sare
piper
vegeta (optional)
faina
4-5 catei usturoi
ulei
pesmet
Mod de preparare:
Punem la fiert in apa cu sare cartofii in coaja, iar orezul il fierbem in apa cu mirodenii (sau vegeta).
Dupa ce s-au fiert cartofii ii curatam si ii dam pe razatoare apoi ii amestecam cu orezul fiert si scurs, ceapa data pe razatoare mica, usturoiul pisat, sare, piper si faina atat cat e nevoie pentru a se putea lucra cu aceasta compozitie.
Facem apoi bilute cu ajutorul mainilor umezite in prealabil, apoi le aplatizam si dam prin pesmet si prajim pe ambele parti in ulei incins.
Multumesc de reteta! Usor de preparat chiar si de o novice in bucatarie ca mine. O primavara senina!
RăspundețiȘtergereCu multa placere geta si te mai astept. O primavara frumoasa si tie!
RăspundețiȘtergereMiam...deci ai castigat floarea,sa inteleg? felicitari!:*
RăspundețiȘtergerenu am castigat :(
RăspundețiȘtergereNu conteaza iubita,tu sa fi sanatoasa,ca mai sunt concursuri,iar noi o sa te sustinem mereu:*
RăspundețiȘtergereasa este...multumesc pentru sustinere :*:*
RăspundețiȘtergere