luni, 16 decembrie 2013

Tocanita de ficat de porc


Avem nevoie de:
 ficat de porc
1 ceapa
1 morcov
2 linguri bulion
sare
piper
ulei
patrunjel verde

 Mod de preparare:
Ficatul se taie bucati si se pun laprajit in ulei incins.
Intr-o cratita se caleste ceapa tocata marunt si morcovii taiati cubulete, peste care se adauga apoi apa si se lasa la fiert pana se fierbe morcovul. Cand morcovul este fiert se adauga bulionul si se mai dau cateva clocote. Peste sosul obtinut se adauga ficatul prajit, se condimenteaza cu sare si piper si se mai lasa cateva minute pe foc. Se pune deasupra patrunjel verde tocat si se stinge focul.
Se serveste cald alaturi de mamaliga.

Pofta buna!

3 comentarii:

  1. Buonissima la preparo per la cena .Grazie

    RăspundețiȘtergere
  2. arata delicios, nu stiam ca pot pregati tocanita din ficat de porc. O sa incerc cat mai curand.

    RăspundețiȘtergere