sâmbătă, 27 martie 2010

Margarina aromata


Avem nevoie de:


1/2 pachet margarina
o lingura patrunjel tocat marunt
o lingurita praf de usturoi
sare
piper

Mod de preparare:

Se freaca margarina pana devine o crema, apoi se aduga celelalte ingrediente pana se omogenizeaza.
Se pastreaza in borcan de sticla, la frigider.


Ideea am preluat-o de la Inna, doar ca eu am facut sa fie de post.

3 comentarii:

  1. Ma bucur sincer ca ai incercat reteta, cred ca este la fel de bun si cu margarina cum este si cu unt.

    RăspundețiȘtergere
  2. e buna si cu margarina, dar cu unt cred ca este mult mai cremoasa

    RăspundețiȘtergere
  3. Thank you for any other fantastic article. Where else could anyone get that type of
    info in such a perfect approach of writing? I've a presentation subsequent week, and I'm
    at the search for such info.

    my web-site; sticla sablata

    RăspundețiȘtergere