joi, 1 aprilie 2010

Cartofi cu legume la cuptor


Avem nevoie de:

500g cartofi
200g legume mexicane
broccoli
1 lingura faina
ulei
sare
piper
busuioc
praf de usturoi
apa

Mod de preparare:

Cartofii se curata, se taie sferturi si se pun la fier in apa cu sare.
Se fierb separat si legumele si broccolii.
In timp ce legumele fierb se face un sos alb: punem 2 linguri ulei intr-o cratita, adaugam faina si amestecam bine sa nu se faca cocoloase, apoi adaugam apa calduta amestecand continuu pana devine un sos de consistenta unei smantani. Se condimenteaza cu sare, piper, praf de usturoi si busuioc uscat.
Intr-un vas de Jena uns cu ulei se pun cartofii, apoi legumele si amestecam usor.
Peste acestea adaugam sosul si dam la cuptor pentru 20-25minute.
Se servesc cu salata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu