Nuci si usturoi

Ei..copiii mosului , baba suna prea "ridat" :) , a venit si toamna, si asa cum ii sta bine unei toamna respecabile nu a venit cu mana goala si cu vantul batandu-i prin traista gaurita ci cu desaga pliiin de bucurii. O fi ruda cu Mos Craciun? Vreo verisoara de grad mare?
Intrarea spectaculoasa in blogosfera si-a facut impreuna cu un mare dovlec ,direct pe blogul Mihaelei. Nu, nu avea caleasca dintr-un dovleac si paj un soricel :)

Acolo s-a pus intaia oara tara la cale, gospodine din toata zarile s-au intrecut in prepararea lui (dovleacului nedevenit caleasca) Retete care de care mai gustoase, poze care de care mai frumoase.
http://mihaelapd.blogspot.com/2010/10/s-sunat-adunarea-la-dulce-romanie-sweet.html

Toamnei i-a placut la nebunie asa ca a zis ca mai sta prin Dulcea Romanie din blogosfera ,asa ca de data asta a pus la cale o provocare dubla . E pusa pe sotii :) Si-a desfacut traista si...a scos la lumina un pumn de nuci si...altul de usturoi :) doar vine Santandrei si nu puteam uita tocmai de usturoi :)
Sub sloganul proletar :P zic sa punem de o revolta:)

So, bucatarese din toate colturile uniti-va :)

Regulamentul provocarii e cel stabilit de Mihaela s-au schimbam doar datele :)

Cei ce doresc ,cu blog sau fara blog, in perioada stabilita vor posta pe blogul propriu retete cu ingredientele provocarii. Cei ce nu au blog imi pot trimite mie reteta si o voi posta eu pe blog diferenta e ca ei nu vor putea duce provocarea mai departe decat daca nu sunt prinsi atata de mirajul blogosferei incat sa isi faca un blog intre timp :)

Luna provocarii o vom imparti oarecum in doua perioade:
26.10 -31.10 perioada de rasculare: va trebui imprastiat zvonul ca toata lumea sa stie si cei ce doresc sa si participe
01.11-22.11-simfonia oalelor pe plita : din toate colturile blogosferei ne vor cuprinde si invalui aromele bucatelor alese :nuci, usturoi si restul..imaginatie :)
23.11-25.11 -va fi aleasa gazda provocarii lunii decembrie.

Deci dupa o perioada de gandire si rasfoit caietelul cu retete , trecem frumos la treaba. In perioada 1.11-22.11 fiecare va publica pe blogul propriu reteta trimitandu-i Boscodinei linkul spre ea si o poza a retetei , lata de 300 de pixeli.( email: corespondenta3@gmail.com)

Linkurile si pozele vor fi toate publicate , iar pana pe 25.11 va fi ales blogul ce va gazdui provocarea lunii decembrie".
Conditiile provocarii puse de Mihaela:
1. in alegerea ingredientului sau temei noii luni se va face tinand cont de idee initiala "Dulcea Romania" ( se vor folosi doar ingrediente romanesti sau teme specific romanesti )
2. Noua provocare va trebui sa aminteasca provocarea lunii de dinainte.
3.De la mine :)Sunt acceptate cu aceeasi placere si retete cu doar unul dintre ingrediente :) daca nu reusiti si nu reusiti si sa imprieteniti nucile cu usturoiul si cu toate astea vreti sa "tineti piept" provocarii va asteptam tot aici :)
Nuci si usturoi...foc in soba si sub oale ...mirosuri si arome ...spor la treaba !! :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cus-cus cu branza

Din Dragoste pentru Femei cu Andreea Marin si Avon

Sos de usturoi