sâmbătă, 23 octombrie 2010

Shaorma


Avem nevoie de: 

lipii libaneze
cartofi prajiti
piept de pui prajit
salata de varza cu morcov
maioneza
mujdei de usturoi
castraveti murati
gogosari murati
ceapa taiata feliute subtiri
Mod de preparare:

Se incalzeste lipia intr-o tigaie sau la microunde si apoi se unge cu mujdei de usturoi , peste care se adauga cartofi prajiti, fasii din pieptul de pui prajit, salata de varza, ceapataiata subtire, castravetii si gogosarii murati. 
Se trece partea de jos peste ingrediente apoi se rasuceste formand un cornet.

Mie imi place mult sa-mi fac shaorma acasa pentru ca stiu sigur ce contine :D
Pofta buna!




2 comentarii:

  1. Ai observat? A venit Toamna, afara ,in blogosfera si mai ales in Dulcea Romanie.Si nu asa cu traista goala ci cu o noua provocare " nuci si usturoi" :)Te astept sa ni te alaturi :)

    RăspundețiȘtergere