duminică, 12 iunie 2011

Papricas de ciuperci cu cus-cus


Avem nevoie de:

250 g cus-cus
1/2kg ciuperci
250g smantana
1 lingura faina
1 ceapa
80ml ulei
boia de ardei dulce si iute
sare
patrunjel

Mod de preparare:

Ciupercile se curata si se taie bucati.
Se curata si se toaca ceapa pe care apoi o calim in 50 ml ulei. dupa ce s-a calit adaugam ciupercile.

Condimentam cu boia, sare si apoi adaugam 300ml apa fierbinte.
Dupa ce s-au fiert ciupercile adaugam un amestec de smantana, faina si 50ml apa.

Cus-cus-ul se prajeste in 30ml ulei , se condimenteaza si apoi se toarna 750ml apa fierbinte si se lasa la fiert 8-10min.

Se serveste cu papricasul de ciuperci.

3 comentarii:

  1. vai ce-mi place papricasul de ciuperci ! uite o idee buna sa-l manaci alaturi de cuscus

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos ti-a iesit papricasul ;) Ma uitam ca are o culoare foarte placuta si ma intreb cam cata boia ai pus de a iesit asa frumos?

    RăspundețiȘtergere
  3. nu stiu sa spun sigur....cam 2 lingurite boia iute si 2 lingurite boia dulce

    RăspundețiȘtergere