duminică, 20 mai 2012

Mancarica de paste fainoase


Avem nevoie de:

 250 g paste fainoase de post
100 ml ulei
2 cepe
1 morcov
1 telina
piper
sare
patrunjel
bulion
 
Mod de preparare:

Cureti legumele, tai ceapa marunt si dai pe razatoare telina si morcovul.
Incingi uleiul intr-o cratita, pui apoi ceapa tocata, morcovul si telina rase, le calesti putin, adaugi si un pahar cu apa, acoperi cratita cu capac si le lasi sa fiarba circa 10-15 minute.
Adaugi apoi bulionul si circa 2 l apa fiarta, lasi sa fiarba cateva minute si pui pastele care vor fierbe impreuna cu umele inca 20 de minute, dupa care iei cratita de pe foc, potrivesti gustul de condiment si piper si presari patrunjel taiat fin. 

Pofta buna!

2 comentarii:

  1. Pastele,printre preferatele mele;buna mancarica,bravo!!pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  2. am citi si-am facut-o a iesit super,sotul meu mai vrea iar :)iubim pastele :)

    RăspundețiȘtergere