Mancarica de paste fainoase
Avem nevoie de:
250 g paste fainoase de post
100 ml ulei
2 cepe
1 morcov
1 telina
piper
sare
patrunjel
bulion
Mod de preparare:
Cureti legumele, tai ceapa marunt si dai pe razatoare telina si morcovul.
Incingi
uleiul intr-o cratita, pui apoi ceapa tocata, morcovul si telina rase,
le calesti putin, adaugi si un pahar cu apa, acoperi cratita cu capac si
le lasi sa fiarba circa 10-15 minute.
Adaugi apoi bulionul si
circa 2 l apa fiarta, lasi sa fiarba cateva minute si pui pastele care
vor fierbe impreuna cu umele inca 20 de minute, dupa care iei cratita
de pe foc, potrivesti gustul de condiment si piper si presari patrunjel
taiat fin.
Pofta buna!
Pastele,printre preferatele mele;buna mancarica,bravo!!pupici!!
RăspundețiȘtergeream citi si-am facut-o a iesit super,sotul meu mai vrea iar :)iubim pastele :)
RăspundețiȘtergere