Ciuperci umplute de post


Avem nevoie de: 

20 ciuperci
1 ceapa marisoara
sare
piper
ulei
patrunjel uscat

Mod de preparare:

Spalam ciupercile, le curatam si le rupem codita.
Tocam ceapa si coditele marunt.
Intr-o tigaie cu ulei incins calim ceapa cu sare si apoi adaugam coditele ciupercilor, pe care le mai calim maxim 5 minute.
Condimentam cu piper si sare daca mai e nevoie si adaugam putin patrunjel tocat.
Intr-o tava asezam palariile ciupercutelor, punem cate un praf de sare in ele si apoi le umplem cu compozitia preparata anterior.
Dam la cuptor aproximativ 10-12 minute la foc mai mare(dar nu la maxim).
Se servesc calde sau reci.

Comentarii

  1. Ador ciupercutele umplute, le fac asemanator, doar ca mai adaug si putin ardei rosu si cascaval ras pedeasupra... miam Mi-ai facut o pofta fug sa vad daca mai am ciupercute:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Mazare cu smantana

Cus-cus cu branza

Paste dulci de post