duminică, 13 iunie 2010

Ciuperci umplute de post


Avem nevoie de: 

20 ciuperci
1 ceapa marisoara
sare
piper
ulei
patrunjel uscat

Mod de preparare:

Spalam ciupercile, le curatam si le rupem codita.
Tocam ceapa si coditele marunt.
Intr-o tigaie cu ulei incins calim ceapa cu sare si apoi adaugam coditele ciupercilor, pe care le mai calim maxim 5 minute.
Condimentam cu piper si sare daca mai e nevoie si adaugam putin patrunjel tocat.
Intr-o tava asezam palariile ciupercutelor, punem cate un praf de sare in ele si apoi le umplem cu compozitia preparata anterior.
Dam la cuptor aproximativ 10-12 minute la foc mai mare(dar nu la maxim).
Se servesc calde sau reci.

Un comentariu:

  1. Ador ciupercutele umplute, le fac asemanator, doar ca mai adaug si putin ardei rosu si cascaval ras pedeasupra... miam Mi-ai facut o pofta fug sa vad daca mai am ciupercute:)

    RăspundețiȘtergere