Dovlecei "pane"


Avem nevoie de: 

2 dovlecei
sare
piper
faina de malai
faina alba
ulei

Mod de preparare:

Se curata dovlecei, se taie felii potrivite, se condimenteaza cu sare si se lasa intr-un vas ca sa se patrunda sarea aproximativ 30 minute, dupa care se pun la scurs.
Se face un amestec din faina de malai si faina alba si piper.
Se trec dovleceii prin amestecul de faina, apoi se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
Se servesc atat calzi cat si reci.

Comentarii

  1. Ceau! In primul rand felicitari pt blog si bafta in ale gatitului :) Acum mi-am dat seama de unde pareau cunoscute anumite retete... de pe gospodini :)
    Acum am terminat de facut dovleceii pane :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mmmmm delicios vin si eu la cina la tine ca mie foame:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buni dovleceii pane, eu ii faceam dati prin ou, varianta asta n-am incercat-o, insa cred ca-s buni. Iti recomand sa incerci salata de dovlecei cu branza e yummy, iar la mine pe blog gasesti si cateva premii dragute foooc

    RăspundețiȘtergere
  4. una din retetele mele preferate :)
    Te astepta niste premii le mine pe blog :)

    RăspundețiȘtergere
  5. YAMMY, YAMMI CE BUN TREBUIE SA FIE!
    am o leapsa pt tine pe blogul meu! pupici!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cus-cus cu branza

Din Dragoste pentru Femei cu Andreea Marin si Avon

Drob de pui