miercuri, 30 iunie 2010

Porumb fiert


Nu e tocmai o reteta, dar e un fel de mancare pe care multi nu stiu sa il faca, din pacate......

Avem nevoie de: 

porumb cu tot cu frunze
sare
apa

Mod de preparare:

Porumbul se curata de frunze (sau panusi cum i se zice) si se pune la fiert in apa cu sare. 
Peste porumb se pun si acele frunze pentru ca ii va da un gust mai bun. 
Se lasa la fiert intre 15-20 minute in functie de cat de proaspat este.
Dupa ce este fiert il scoatem pe farfurie si il pudram cu sare.

4 comentarii:

  1. Mmmm ce pofta mi-ai facut, salivez....

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai Brasoveanca mica,mi-ai facut o pofta de porumb de nu-ti imaginezi!Na! de unde sa iau eu porumb acum! ca aici nu am vazut nicaieri,mai ce-mi faci tu mie!P.S.Esti din Brasov,Brasov sau stai pe langa Brasov?

    RăspundețiȘtergere
  3. Merci de vizita Kata si te mai astept pe la mine!p.s eu sant din Rasnov de cand m-am maritat ca normal sant din Cristian!

    RăspundețiȘtergere