Porumb fiert
Nu e tocmai o reteta, dar e un fel de mancare pe care multi nu stiu sa il faca, din pacate......
Avem nevoie de:
porumb cu tot cu frunze
sare
apa
Mod de preparare:
Porumbul se curata de frunze (sau panusi cum i se zice) si se pune la fiert in apa cu sare.
Peste porumb se pun si acele frunze pentru ca ii va da un gust mai bun.
Se lasa la fiert intre 15-20 minute in functie de cat de proaspat este.
Dupa ce este fiert il scoatem pe farfurie si il pudram cu sare.
Mmmm ce pofta mi-ai facut, salivez....
RăspundețiȘtergerewel don kata good blog
RăspundețiȘtergereMai Brasoveanca mica,mi-ai facut o pofta de porumb de nu-ti imaginezi!Na! de unde sa iau eu porumb acum! ca aici nu am vazut nicaieri,mai ce-mi faci tu mie!P.S.Esti din Brasov,Brasov sau stai pe langa Brasov?
RăspundețiȘtergereMerci de vizita Kata si te mai astept pe la mine!p.s eu sant din Rasnov de cand m-am maritat ca normal sant din Cristian!
RăspundețiȘtergere