Branza de vaci cu maioneza
Avem nevoie de:
500g branza vaci
3 oua fierte si unul crud
sare
piper
o ceapa mica
ulei
mustar
3 oua fierte si unul crud
sare
piper
o ceapa mica
ulei
mustar
Mod de preparare:
Din ouale fierte(galbenusurile) si un gabenus crud se face o maioneza cu ulei, mustar si se amesteca cu branza de vaci bine framantata.
Se pun si albusurile fierte si tocate marunt, ceapa rasa pe razatoare mica, piper si sare.
Se serveste pe paine sau se pot umple rosiile sau ardeii formand un aperitiv rece.
Se pun si albusurile fierte si tocate marunt, ceapa rasa pe razatoare mica, piper si sare.
Se serveste pe paine sau se pot umple rosiile sau ardeii formand un aperitiv rece.
salut,
RăspundețiȘtergeresuntem de la evidenta cadourilor: pentru ca stiu ca au aparut mici neconcordante ,unele pachete mai intarzie (cele de la sfoara in tara) si pentru ca nu-l vad pe al tau postat am venit cu microfonul. ce s-a intamplat?ai idee de ce nu a ajuns cadoul la tine inca?
o zi buna si un weekend minunat.
Bun si usor de facut....Felicitari !
RăspundețiȘtergereI want to to thank you for this fantastic read!! I certainly enjoyed every bit of it.
RăspundețiȘtergereI have you book-marked to look at new things you post…
Also visit my page :: complete offers for cash