duminică, 11 iulie 2010

Branza de vaci cu maioneza


Avem nevoie de: 

500g branza vaci
3 oua fierte si unul crud
sare
piper
o ceapa mica
ulei
mustar

Mod de preparare:

Din ouale fierte(galbenusurile) si un gabenus crud se face o maioneza cu ulei, mustar si se amesteca cu branza de vaci bine framantata.
Se pun si albusurile fierte si tocate marunt, ceapa rasa pe razatoare mica, piper si sare.
Se serveste pe paine sau se pot umple rosiile sau ardeii formand un aperitiv rece.
 
 

4 comentarii:

  1. salut,
    suntem de la evidenta cadourilor: pentru ca stiu ca au aparut mici neconcordante ,unele pachete mai intarzie (cele de la sfoara in tara) si pentru ca nu-l vad pe al tau postat am venit cu microfonul. ce s-a intamplat?ai idee de ce nu a ajuns cadoul la tine inca?
    o zi buna si un weekend minunat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut!
    felicitari pentru blog :)
    Am eu unul de acest gen si vreau sa construiesc un blogroll de bloguri culinare. Vrei sa facem link exchange?
    Daca da, ma gasesti la http://hapleablog.wordpress.com

    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bun si usor de facut....Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  4. I want to to thank you for this fantastic read!! I certainly enjoyed every bit of it.
    I have you book-marked to look at new things you post…

    Also visit my page :: complete offers for cash

    RăspundețiȘtergere