duminică, 18 iulie 2010

Clatite umplute la cuptor


 

Avem nevoie de: 

Clatita
200g faina
250ml lapte
  2 oua
50ml ulei
sare

Compozitie
o lingurita zahar
o pulpa de pui fiarta (se poate pune si piept)
100 g cas 
1 ceapa
pesmet
unt
1 ou
1 lingura smantana
sare
piper
Mod de preparare:

Din faina, lapte, oua, ulei, sare si zahar se fac clatite mai grosute (mie mi-au iesit 5 clatite).
Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in ulei. 
Peste ceapa adaugam carnita fiarta taiata marut si condimentam cu sare, piper si patrunjel. 
Lasam la prajit aproximativ 5 minute.
Ungem un vas de yena cu unt si tapetam cu pesmet apoi ne ocupam de clatite.
Punem in mijlocul fiecarei clatite cate un pic de compozitie de ceapa cu carne, apoi punem branza rasa si impaturim clatita. 
Pachetelul astfel facut il punem in vas.
Procedam astfel cu toate clatitele.
Punem apoi peste clatite cateva feliute de branza si turnam un amestec din ou si smatana peste acestea.
Dam la cuptor 30 minute la foc potrivit spre tare.
Se servesc calde.


3 comentarii:

  1. Ei...inca asa clatite nu am mai mancat!mai ai ca vreau si eu?!arata foarte bine si sigur am sa le incerc si eu cat de curand!o seara minunata sa ai!pupik!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aaaa, din astea vreau si eu... Sunt obisnuita sa fac doar cu dulceata si ciocolata, dar o variatie nu strica. Incerc si iti spun ce iese.

    RăspundețiȘtergere