luni, 23 august 2010

Cartofi trandafiri



Avem nevoie de:

cartofi
ulei
sare

Mod de preparare:

Cartofii se curata si se taie felii cat mai subtiri.
Feliile de cartofi se rasucesc una peste alta astfel incat sa iasa ca petalele unui trandafir, apoi se prind cu scobitori in 2 locuri.
Se prajesc trandafirasii in ulei incins si se pun apoi la scurs pe hartie absorbanta.
Se servesc ca garnitura la diferite preparate.


6 comentarii:

  1. Ce apetisant arata! Voi incerca si eu cat de curand.

    RăspundețiȘtergere
  2. mama ce frumos arata!super ideea,felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte faine ti-au iesit:) Am facut si eu mai demult, da eu i-am facut la cuptor alaturi de o fripturica...

    RăspundețiȘtergere
  4. de variant acoapta in cuptor nu am auzit dar o sa incerc si asa ca banuiesc k sunt foarte buni :*:)

    RăspundețiȘtergere