miercuri, 18 august 2010

Salata de oua


Avem nevoie de:

 4 oua fierte
100 g cas sarat
1 lingura unt/margarina
1 lingura plina smantana
1 catel de usturoi
1 ceapa mica
sare
piper
otet
patrunjel

Mod de preparare:

Ouale fierte le taiem cubulete marunte.
Casul sarat (obtinut din cas proaspat presarat cu sare mare si lasat asa 1-2 zile) se sfarama cu furculita si apoi se amesteca cu ouale tocate.
Se adauga untul, usturoiul si ceapa date pe razatoarea mica, smantana, patrunjelul tocat marunt, otet (dupa cat de acra se doreste), condimentele si se amesteca bine.
Dam la frigider pentru 1-2 ore ca sa se patrunda aromele.


2 comentarii:

  1. gustoasa salatica si consistenta !o ideea buna pentru zilele astea calduroase fara gateala.

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte bine si cred ca e si foarte gustoasa!o zi buna!

    RăspundețiȘtergere