Avem nevoie de: cus-cus branza (eu am pus cas) boia iute/dulce sare Mod de preparare: Cus-cus-ul dupa ce a fost preparat conform instructiunilor de pe pachet se amesteca, cat inca mai este pe foc, cu branza rasa si boia. Se condimenteaza cu sare daca este nevoie si se serveste cat inca e fierbinte.
Am participat joi, 21 martie 2013, la intalnirea din Dragoste Pentru Femei , organizata de Avon si Scoala Mamelor . A fost un eveniment prezentat de Andreea Marin, care s-a lasat cu dialoguri, povesti de viata, emotii, si multe informatii utile despre cancerul la san dar si despre cat de importante suntem noi femeile . Evenimentul a durat aproape 3 ore, dar mie personal mi s-a parut ca a trecut foarte repede. Frumoasa Andreea Marin este singura persoana publica din Romania pe care eu o am la suflet. Este o adevarata femeie in ciuda criticilor si vorbelor urate care i se adreseaza, asa ca nu am putut pleca fara un autograf si o poza alaturi de ea :) Daca sunteti din Timisoara, Iasi, Craiova, Ploiesti sau Bucuresti, eu zic sa va inscrieti la eveniment pentru ca nu aveti nimic de pierdut...pentru inscrieri trebuie sa intrati aici . Inscrierea este necesara pentru a sti numarul exact de cadouri care se vor da f
Avem nevoie de: 5 catei usturoi sare ulei zeama de lamaie 2 linguri smantana marar si patrunjel uscat Mod de preparare: Usturoiul se curata si se zdrobeste cu sare ca pentru mujdei. Se amesteca apoi cu ulei pana devine ca o maioneza. Uleiul se picura incet ca sa nu se taie. Se stropeste cu putina zeama de lamaie si se adauga smantana. Se amesteca bine si cu patrunjelul si mararul tocate marut. Se serveste cu orice preparat care se poate consuma cu usturoi.
Multumim frumos, Kata, esti tare draguta ca te-ai gandit la noi.
RăspundețiȘtergereO sa le editam in art. Premii de vara!
Liana&Janet
Foarte frumoase:*
RăspundețiȘtergereMultumim ca te-ai gandit la noi :*
RăspundețiȘtergeremersi Kata ,bine ai revenit din vacanta...!
RăspundețiȘtergere