vineri, 29 ianuarie 2010

Rulouri cu budinca


Ador rulourile umplute cu frisca , dar de data aceasta am facut cu budinca de vanilie si sunt delicioaseeee....



Avem nevoie de:


3 linguri ulei
1 lingura margarina
3 linguri zahar
2 oua
1 plic budinca
250 mililitri apa minerala

esenta de vanilie

esenta de rom

faina


Mod de preparare


Din cele 2 oua, zahar, margarina, ulei apa minerala, esente (vanilie, rom) si faina cat cuprinde am facut un aluat care sa se poata intinde foi subtiri.

Se lasa putin la crescut si apoi se intinde o foaie subtire si se taie fasii subtiri.

Se invarte pe bete de grosimea unui deget si se prajesc in baie de ulei.

Se umplu apoi cu budinca preparata dupa instructiunile de pe pachet sau cu frisca.


Un comentariu:

  1. ce bune sunt rulourile ! mi-ai adus aminte de cele cumparate de la patiserie cu bezea umplute...!ale tale sunt super aspectoase!

    RăspundețiȘtergere