sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Tiramisu




Avem nevoie de:

1 litru apa
4 linguri cafea
albusul de la 4 oua
3 linguri zahar pudra
250 g branza Mascarpone
200 ml frisca lichida
2 pachete piscoturi (200g)
3 linguri cacao



Mod de preparare:

Se pune la fiert 1 litru apa si se face o cafea din 4 linguri de cafea.
Albusurile se bat spuma si apoi se adauga 3 linguri zahar pudra si se bate pane devine ca o bezea.
Se amesteca apoi cu branza Mascarpone si cu frisca batuta in prealabil.
Piscoturile se inmoaie putin in cafea apoi se tapeteaza o tava cu ele.
Peste piscoturi se pune compozitia pregatita mai inainte, se mai pune un strat de piscoturi inmuiate in cafea , si apoi restul de crema.
La sfarsit se pudreaza cu cacao si se da la frigider pana a doua zi.

Un comentariu:

  1. mmmm, ce bine arata, trebuie sa fie foarte bun. Sigur il incerc cat de curand :)

    RăspundețiȘtergere