Porumb copt la cuptor


Avem nevoie de:

porumb 
usturoi
patrunjel
ulei
sare

Mod de preparare:

Se bate usturoiul ca pentru mujdei si se amesteca cu ulei pana devine o maioneza, care apoi se amesteca cu patrunjelul tocat.
Pe cate o folie de aluminiu se pune cate un porumb uns cu acel mujdei si se condimenteaza su sare.
Se infasoare porumbul bine si se aseaza intr-o tava de cuptor.
Faceti la fel cu toti porumbii pe care ii aveti.
Dati apoi la cuptor 1 ora si 40 min la foc mediu spre tare si intoarceti porumbul din 30 in 30 minute.
Se servesc calzi.

Reteta o am de la Angela_72

Comentarii

  1. Foarte interesanta reteta :) Weekend placut! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. oare merge si cu porumb congelat? (e congelat natur, cu tot cu cotor)... in cazul asta ar trebui pusi congelati/decongelati in prealabil? lasati mai mult?

    Eu am congelat f multi (o lada de congelator) ca asta mic era innebunit dupa ei - insa se pare ca fierti ies mult mai tari acum dupa congelare (am facut dupa o reteta- i-am pus direct in apa clocotita, am incercat si cu apa sarata gata si cu apa nesarata, am fiert si cateva ore bune in oala acoperita dar degeaba, sunt mult mai tari acum si nu-i mai plac asa :( )

    ... asa ca sper sa gasesc vreo reteta sa nu arunc o lada intreaga... apreciez orice idee, am destul porumb sa incerc oricate idei gasesc...

    RăspundețiȘtergere
  3. eu ma gandeam sa ii fierbi putin apoi sa il scurgi de apa si procedezi ca in reteta, dar nu cred ca se vor inmuia prea mult....oricum merita incercat....inainte ii congelam si eu, dar am vazut ca se intaresc si nu mi-a placut. am mai auzit ca inainte de a-i congela prebuiesc prefierti (ceea ce eu nu faceam)si poate asa ar ramane mai fragezi. sa-mi spui ce ti-a iesit

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cus-cus cu branza

Din Dragoste pentru Femei cu Andreea Marin si Avon

Sos de usturoi