Romance cu Farmec




          „Femeile trebuie să fie blânde, pline de farmec, cu o mare capacitate de sacrificiu, deoarece au prin natura lor puterea de a o face. Doar femeile o pot face, nu bărbaţii. Bărbaţii au alte calităţi pline de farmec. Dar femeile au acea inteligenţă care poate transforma întreaga lume într-un loc de mare frumuseţe.” (Shri Mataji Nirmala Devi)

          Oare, ce inseamna o femeie cu farmec? 

          Ei bine, pentru mine o femeie cu farmec inseamna o femeie cu suflet bun, zambitoare, cu bun simt, sensibila, oricand pregatita sa sara in ajutor, o femeie de incredere, modesta, sincera, naturala si de ce nu, care foloseste si produse Farmec.
           Cand spun ca femeia trebuie sa fie naturala nu ma refer la a avea chipul nemachiat, ci ma refer la a fi ea insasi, fara a se preface. Pur si simplu sa se simta bine in pielea ei si sa faca orice ii trece prin cap fara sa-i pese de cei din jur, dar in limita bunului simt si fara a ajunge la vulgaritati.
           Din punctul meu de vedere o femeie cu astfel de calitati niciodata nu va trece prin viata fara a fi observata si apreciata de cei cu care isi intersecteaza viata intr-un fel sau altul.
           Fiind femei pline de calitati si folosind produse romanesti de calitate cu siguranta veti fi declarate Romance cu Farmec !
           Pentru voi ce inseamna a fi "femeie cu farmec"?

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cus-cus cu branza

Din Dragoste pentru Femei cu Andreea Marin si Avon

Sos de usturoi