Sote...de criza



Avem nevoie de:

morcovi
mezeluri (eu am avut parizer)
ceapa
gogosar
ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Curatam morcovul si il taiem fasii apoi il punem la fiert in apa cu sare si un pic de ulei.
In alta tigaie calim ceapa taiata julien la care adaugam si gogosarul taiat feliute si bucati de parizer (in cazul meu). Le condimentam cu sare si piper si le mai lasam putin pe foc ca sa se patrunda aromele.
Cand sunt fierti morcovii ii scurgem si ii mai condimentam putin cu sare si piper apoi asezam pe farfurie.
Langa morcovi adaugam si amestecul preparat inainte si servim calzi.

Pofta Buna!

***Cantitatile sunt in functie de numarul de persoane.

Comentarii

  1. Pregatiti soteul si invitati-i la masa pe Base si Boc. Atentie, parizerul sa fie musai de soia,
    sa nu le cada greu!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cus-cus cu branza

Din Dragoste pentru Femei cu Andreea Marin si Avon

Drob de pui