Va doresc ca anul 2011 sa va aduca numai fericire, iubire, sanatate, intelegere, sa fie mai bun decat anul ce a trecut si sa ne reauzim cu bine. Pupici dulci !
Avem nevoie de: cus-cus branza (eu am pus cas) boia iute/dulce sare Mod de preparare: Cus-cus-ul dupa ce a fost preparat conform instructiunilor de pe pachet se amesteca, cat inca mai este pe foc, cu branza rasa si boia. Se condimenteaza cu sare daca este nevoie si se serveste cat inca e fierbinte.
Am participat joi, 21 martie 2013, la intalnirea din Dragoste Pentru Femei , organizata de Avon si Scoala Mamelor . A fost un eveniment prezentat de Andreea Marin, care s-a lasat cu dialoguri, povesti de viata, emotii, si multe informatii utile despre cancerul la san dar si despre cat de importante suntem noi femeile . Evenimentul a durat aproape 3 ore, dar mie personal mi s-a parut ca a trecut foarte repede. Frumoasa Andreea Marin este singura persoana publica din Romania pe care eu o am la suflet. Este o adevarata femeie in ciuda criticilor si vorbelor urate care i se adreseaza, asa ca nu am putut pleca fara un autograf si o poza alaturi de ea :) ...
Uite ca luna aceasta se implinesc 3 ani de la prima postare pe acest blog...mult, putin nu stiu ce credeti dar pentru mine inseamna mult acest blog cu ajutorul caruia incerc sa va impartasesc din ceea ce gatesc eu atunci cand mama nu are timp de gatit :)) ( ce sa-i faci? asa e cand mai stai la parinti acasa :))
La multi ani si tie! Petrecere frumoasa de revelion si tot ce-ti doresti in noul an!
RăspundețiȘtergereUn An Nou fericit cu mula sanatate si belsug in toate. La multi ani!
RăspundețiȘtergere