Ciocolata Bounty
Avem nevoie de:
- 200 ml de frisca lichida
- 200 gr de fulgi de cocos
- 300 gr ciocolata cu lapte
- 100 gr zahar
- 150 gr unt
- 200 gr de fulgi de cocos
- 300 gr ciocolata cu lapte
- 100 gr zahar
- 150 gr unt
Mod de preparare:
Intr-o craticioara se pune untul, frisca lichida si zaharul la fiert, la
foc mic.
Se tine pe foc, amestecand in continuu, pana cand zaharul se
topeste.
Stingem focul la oala si incorporam fulgii de cocos, apoi
intindem compozitia intr-o tava, in care am asezat folie alimentara, astfel incat
sa aiba in jur de 2 cm grosime.
Se da tava la rece o ora, apoi se scoate si se taie batoane, pe care le rotunjim putin la
colturi. Se dau iar la rece peste noapte.
Se topeste ciocolata in bain-marie si apoi se inmoaie batoanele in ciocolata topita.
Se pun batoanele pe hartie de copt sau folie si se lasa
ciocolata la intarit in frigider.
Vreau si eu sa fac pentru ca Bounty cumpar des!:)
RăspundețiȘtergereSuper!