Supa crema de leurda de post


Avem nevoie de:

1 lingura margarina
2 linguri faina
1 litru supa de legume
leuda
sare
piper

 Mod de preparare:

Leurda se spala si se taie fasii.
Intr-o cratita topim margarina, luam de pe foc si apoi adaugam faina in ploaie amestecand continuu pentru a nu se face cocoloase. Adaugam incet si supa de legume calda (apa fiarta cu un cub de vegeta, daca nu ati facut supa din legume fierte) si amestecam bine pentru a omogeniza compozitia.
Punem din nou la foc si cand incepe sa fiarba adaugam leurda si mai lasam 10-15 minute. La final condimentam cu sare si piper.


Se serveste cu crutoane deoarece cantitatea mica de supa de legume si amestecul de faina o face mai groasa.
Nu va speriati ca ar avea gust puternic de usturoi deoarece prin fierbere acesta se pierde.

Pofta buna!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Mazare cu smantana

Cus-cus cu branza

Paste dulci de post