Cum ar arata curtea si gradina perfecta pentru familia mea

                 Inca mai am de lucru in gradina mea, sunt multe lipsuri, dar incet, incet voi ajunge la gradina visata ce va inconjura caminul visului meu.
                Pentru ca iubesc mult natura, aerul curat, am decis sa-mi cumpar un teren unde sa-mi construiesc o casuta si a fi astfel libera, fara a fi deranjata de vreun vecin asa cum se intampla daca stai la bloc.
         
                  Vreau sa-mi umplu gradina cu cele mai bune legume, pentru a manca sanatos si a simti gustul adevarat al legumelor naturale, fara a fi injectati cu fel de fel de agenti de crestere rapida. Primele legume pe care le-am semanat anul trecut doar pentru a face un test au fost ceapa si usturoiul carora le-a mers foarte bine, dar apoi am pus castraveti si rosii carora nu le-a mers prea bine, probabil din lipsa de apa, pentru ca nu puteam ajunge atat de des sa le ud, dar pentru anul ce vine vreau sa-mi fac mai mult timp pentru gradinarit.    Voi continua cu ceapa si usturoiul, dar voi incerca si dovleceii si sfecla rosie ce se numara printre preferatele mele.

             
                   Pentru ca o curte fara pomi sau arbori nu seamana a curte imi doresc sa-mi plantez in primul rand un cires pentru ca nu pot rezista fara a manca cirese, dar si un mar pentru a avea fructe romanesti pe timpul iernii.



                 Daca lista cu legume si pomi am facut, la capitolul flori stau putin mai prost pentru ca nu stiu ce sa aleg.....imi doresc sa am toate florile din lume, de la papadii pana la trandafirii cei mai mari. Cred ca daca as trai intr-o gradina botanica tot nu as fi multumita :)

           

                Pe Covera am gasit cea mai vasta gama de produse pentru gradinarit si daca voi incepe sa comand tot ce am nevoie le voi epuiza stocul :) asa ca va recomand si voua sa aruncati o privire si sigur imi veti da dreptate.
               Devino fan-ul paginii Covera: “https://www.facebook.com/covera.ro” si descoperi super-oferte de Black Friday! 

 
Pentru voi cum arata casa perfecta?

Comentarii

  1. Ptr mine , gradina mea este perfecta : multi trandafiri si crizanteme , lalele si narcise , ghiocei si branduse , iasomie si liliac si cativa pomi : visin , meri , nuc ... mai am si niste leustean , patrunjel , marar si ... cam atat ; mi-as mai dori o bucatarie care sa nu aibe legatura cu casa si o fantana arteziana . Imi doresc prea mult ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu cred ca va doriti prea multe, e loc si de mai mult :) succes in indeplinirea visului !

      Ștergere
  2. Draga mea Kata , ms frumos ... ptr mine ar fi destul si ca varsta si mai ales ca n-avem cui lasa totul .
    Iti doresc sa ti se implineasca visul si sa ai toate legumele si florile pe care le vrei in gradina/curtea ta .

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cus-cus cu branza

Din Dragoste pentru Femei cu Andreea Marin si Avon

Sos de usturoi