duminică, 9 mai 2010

Clatite cu branza si dulceata


Avem nevoie de:

400g faina
500ml lapte
4 oua
100ml ulei
sare
esenta de rom
2 linguri de zahar
dulceata de capsunti
200g branza de vaci

Mod de preparare:
Se prepara o compozitie de consistenta unei smantani subtiri din faina, lapte, oua, ulei, zahar, esenta de rom si sare.
Se unge o tigaie cu o lingurita de ulei si se pune pe foc pana se incinge bine uleiul.
Se toarna in tigaie compozitie cu polonicul.
Se prajesc pe ambele parti.
Pe fiecare clatita se pune un strat subtire de dulceata apoi, pe jumatate de clatita se pune branza de vaci. 
Jumatatea fara branza se trece peste partea cu branza, se apasa putin cu degetele, apoi se mai pliaza odata.
Se pudreaza cu zahar.

2 comentarii:

  1. Mmmmmmmmmmmm ce delicios. Foarte faine retetele Cata, pe zi ce trece pui retete tot mai interesante:*

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc mary, si tu am vazut ca ai pus o reteta care mi-a lasat gura apa :*

    RăspundețiȘtergere