luni, 17 mai 2010

Salata cu ou si sos de smantana



Avem nevoie de:

2 oua
1 lingura smantana
1 lingura mustar
1 lingura ulei
1 lingurita otet
cascaval
frunze de salata
patrunjel 
2 ridichi
sare
piper

Mod de preparare:

Din cele 2 oua se face o omleta care apoi se taie fasii.
Separat se face un sos din amestec de smantana, mustar, ulei, otet, patrunjel tocat, sare si piper.
Frunzele de salata se spala si se rup bucati.
Se aseaza pe farfurie salata, se toarna sosul peste salata, ompleta se pune de jur imprejurul salatei, se presara cascaval ras deasupra si se aseaza cateva felii de ridichi si salam de decor.

2 comentarii:

  1. Buuuun o reteta simpla si delicioasa... Cata am observat ca ori de cate ori postezi o reteta delicioasa imi faci si mie chef sa postez cateceva de-ale culinarului pe blogul meu... Maine daca am chef sa-mi misc fundul din casa sa cumpar ingredientele o sa fac si eu reteta ta ca-mi face cu ochiu:*

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar ma bucur ca iti plac retetele mele si astept si de la tine retete :* pofta buna daca o sa prepari aceasta salata si sa-mi spui cum a fost :*

    RăspundețiȘtergere