Sfoara-n tara

Cutiute cu surprize se doreste a fi un cadou semn de prietenie ce exista ...sau nu :) in blogosfera culinara romaneasca. S-a vrut a fi cadou de la iepuras, dar iepurasul a facut greva si a lasat totul in pom.
Idee nu-mi apartine ci e a Yafei in totalitate , eu sunt doar raspandacul de serviciu.
Scurt si la obiect :
Blogurile , mai ales gospodinele(gospodini) talentate(i) ce stau in spatele lor , doritoare(i) de a participa la o asa dare de premii se vor inscrie pe o lista ce va fi afisata pe blogul Yafei, inscrierile se fac doar pana la sfarsitul lunii mai.
Inscrierile se fac doar pe blogul Yafei, ea tine evidenta, ea actualizeaza lista, scrieti ca vreti sa participati intr-un comentariu la postarea "din blog in blog-continuare" si Yafa va trece in lista.

O data inscrise , vor avea motiv puternic de "shopinguit", mergem la shopinguit cadoul ce-l vom . Cadoul , spune Yafa, poate fi :" cadoul sa fie la alegerea fiecaruia, eu ma gandisem la lucrusoare tipice locului de rezidenta, bineinteles cu legatura de bucatarie, ex: condimente,arome, biscuiti, bombonele, dulceturi, etc, sau chiar carte cu retete, manusa de scos din cuptor."

Pana pe data de 10 iunie va publica pe blogul ei , cine cui va trimite cadoul
. Darea de cadouri se face in felul urmator: blogurile doritoare se vor inscrie , se va face o lista in ordinea inscrierii lor. La sfasitul lunii mai cand s-a terminat inscrierea lista se va imparti in jumatate formandu-se doua liste : a si b. In amandoua numerotarea pornind de la 1. Cadourile se vor da in zig-zag sau siret, adica 1a lui 1b, 1b lui 2a, 2a lui 2b, 2b lui 3 a...etc si ultimul din lista b la care se ajunge ii va da lui 1a. Modul de cadorisire imi apartine, reclamatiile le primesc zilnic intre 2-4 :),pentru ca am pornit de la idee ca toata lumea sa dea si sa primeasca un cadou, si totodata sa existe elementul surpriza : cui ii faci cadou, de la cine il vei primi.

O data incheiata etapa 10 iunie, blogurile vor schimba intre ele adresa , date personale si vor trimite cadoul, in asa fel incat pana la data de 30 iunie toata lumea din toate colturile blogosferei sa fi primit si facut cadoul. pe 30 iunie...declaram ziua marii decernari: fiecare va posta pe bloghul ei/lui( nu mai devreme :) ne bazam pe suspans :) cadoul primit.

Deosebit de importanta e "sfoara-n tara", caci toti merita sa stie, cei doritor sa participe. Cred ca modul gen premiul patrund cel mai repede in toate colturile blogosferei, fapt pentru care am dat imagine "zvonului". Cei doritor de a raspandi ideea, sa se simta ca acasa si sa ia fotografie si chiar sa o dea nominal mai departe, anuntand blogul caruia au trimis.Cu cat exista in mai multe locuri in care e afisata , cu atata mai mult lume va stii si daca le fce placere sa se inscrie.

Comentarii

  1. Merci Kata m-am inscris si eu, deabia astept evenimentul final:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Cata pe blogul Yafei am descoperit un alt concurs, azi e ultima zi... trebuie sa postezi o reteta din Africa de Nord sau Orientul Mijlociu, acum vezi care reteta se potriveste si fuguta... sau faci repede ceva:) Concursul se desfasoara pe un alt blog...http://bucatariaelenei.blogspot.com/2010/05/concurs.html#comment-form

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc mary de informatie dar nu voi putea participa pentru ca nu stiu nici o reteta ...poate altadata dupa ce ma voi documenta :*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cus-cus cu branza

Din Dragoste pentru Femei cu Andreea Marin si Avon

Sos de usturoi