Cadouri deosebite cu Borealy


          Ceaiul, aparut prin anii 3000 i.Hr, a devenit foarte tarziu o traditie adica prin jurul anilor 500 d.hr.

         Aceasta infuzie de plante sau fructe uscate este acuma din ce in ce mai cautata, inventandu-se mereu alte sortimente, dar oricum ar fi si din orice s-ar face el ramane o bautura foarte gustoasa si foarte sanatoasa. 
         Se spune ca in functie de tipul de ceai depinde cana din care urmeaza sa bem. Daca este un ceai scump, fin atunci se va bea din cesti subtiri, iar daca ceaiul este folosit ca si medicament atunci se bea din cesti groase pentru a mentine temperatura ridicata mai mult timp.
         Prietena mea este o mare bautoare de ceai, iar cel mai potrivit cadou pentru ea ar fi un set de ceai, elegant din portelan fin si argint cum este cel de la Borealy.
         Acest miraculos set este alcatuit dintr-un ceainic elegant, o zaharnita argintata, 6 cesti din potelan fin, 6 lingurinte si o tava necesara de fiecare data cand ai invitati la acest ceremonial. 
         Setul fabulos este ambalat intr-o cutie superba ce sugereaza faptul ca inauntru se afla un obiect de valoare. 
          I-as oferi acest set de Sfintele Sarbatori de Craciun cand ne adunam toti la masa si impartim cu drag cadouri. Sunt sigura ca ar fi cea mai fericita daca ar avea acest fabulos set de ceai.

Acest articol participa la SuperBlog2012

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cus-cus cu branza

Din Dragoste pentru Femei cu Andreea Marin si Avon

Sos de usturoi