Vinete umplute


Avem nevoie de: 

2 vinete 
1 ou
100 gr. sunca presata
100 gr. cascaval ras
o ceapa potrivita
ulei
sare
piper
patrunjel, marar

Mod de preparare:

Pentru inceput spalam vinetele, le taiem in jumatate pe lungime, le presaram cu sare si le lasam o jumatate de ora.
Vinetele se spala de sare si se pun la fiert 10 minute intr-o oala incapatoare. Le lasam deoparte sa se scurga de apa.
Intre timp,se  toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei. 
Se scoate miezul vinetelor cu o lingurita, se toaca marunt si se adauga la calit cepei. Cand s-a inmuiat sunt gata, si  le lasam sa se raceasca putin.
Amestecam, sunca presata taiata marunt, ouale batute, patrunjelul si mararul tocate, jumatate din cantitatea totala de cascaval si amestecul de miez de vinete cu ceapa si condimentam cu sare si piper.
Cu aceasta umplutura, umplem barcutele de vinete, le punem intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. deasupra presaram restul de cascaval. Bagam la cuptorul incins pana se rumeneste frumos.

Comentarii

  1. Ellerinize, emeğinize sağlık. Çok leziz ve iştah kabartan bir görüntüsü var.

    Saygılar..

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua!
    Cristina's world si eLady.ro te invita la concurs! Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati acest link: http://cristina-cristinasworld.blogspot.ro/2012/10/concurs.html
    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cus-cus cu branza

Din Dragoste pentru Femei cu Andreea Marin si Avon

Sos de usturoi