Avem nevoie de: cus-cus branza (eu am pus cas) boia iute/dulce sare Mod de preparare: Cus-cus-ul dupa ce a fost preparat conform instructiunilor de pe pachet se amesteca, cat inca mai este pe foc, cu branza rasa si boia. Se condimenteaza cu sare daca este nevoie si se serveste cat inca e fierbinte.
Am participat joi, 21 martie 2013, la intalnirea din Dragoste Pentru Femei , organizata de Avon si Scoala Mamelor . A fost un eveniment prezentat de Andreea Marin, care s-a lasat cu dialoguri, povesti de viata, emotii, si multe informatii utile despre cancerul la san dar si despre cat de importante suntem noi femeile . Evenimentul a durat aproape 3 ore, dar mie personal mi s-a parut ca a trecut foarte repede. Frumoasa Andreea Marin este singura persoana publica din Romania pe care eu o am la suflet. Este o adevarata femeie in ciuda criticilor si vorbelor urate care i se adreseaza, asa ca nu am putut pleca fara un autograf si o poza alaturi de ea :) ...
Luna aceasta organizez un concurs cu sprijinul sponsorului nostru Crenvurstila . Mustarul produs de Crenvurstila este cunoscut pe piata romaneasca din anul 1994. Crenvurstila este un brand produs de Ferma Honigberg, firma cu capital 100 % romanesc ce promoveaza produsele naturale realizate traditional. Produse Crenvurstila sunt intr-o gama variata pentru a satisface toate gusturile. Regulile concursului: 1) Sa dati like paginilor de Facebook Crenvurstila si Bucatarie usoara . 2) Sa lasati un comentariu la aceasta postare cu 1 produs preferat dintre sortimentele Crenvurstila (si link catre produsul preferat) si numele vostru. 3) Sa distribuiti pe pagina voastra aceasta postare cu mentiunea "Concurs Crenvurstila". Durata c...
ai reusit! ma bucur ca l-ai primit!
RăspundețiȘtergereMultumesc draga Cata, nici nu stii cat de mult ma bucura sa stiu ca te-ai gandit la mine. Te pupacesc:*
RăspundețiȘtergereda ionela, am descoperit .....multumesc inca o data :*
RăspundețiȘtergeremary, si eu te pupacesc :*
RăspundețiȘtergere