Avem nevoie de: cus-cus branza (eu am pus cas) boia iute/dulce sare Mod de preparare: Cus-cus-ul dupa ce a fost preparat conform instructiunilor de pe pachet se amesteca, cat inca mai este pe foc, cu branza rasa si boia. Se condimenteaza cu sare daca este nevoie si se serveste cat inca e fierbinte.
Am participat joi, 21 martie 2013, la intalnirea din Dragoste Pentru Femei , organizata de Avon si Scoala Mamelor . A fost un eveniment prezentat de Andreea Marin, care s-a lasat cu dialoguri, povesti de viata, emotii, si multe informatii utile despre cancerul la san dar si despre cat de importante suntem noi femeile . Evenimentul a durat aproape 3 ore, dar mie personal mi s-a parut ca a trecut foarte repede. Frumoasa Andreea Marin este singura persoana publica din Romania pe care eu o am la suflet. Este o adevarata femeie in ciuda criticilor si vorbelor urate care i se adreseaza, asa ca nu am putut pleca fara un autograf si o poza alaturi de ea :) ...
Avem nevoie de: 1 kg ficat pui 1 kg pipote pui 1 piept pui fleica porc 3 oua patrunjel marar sare piper 3 catei usturoi 3 cepe calite Mod de preparare: Ficatul de pui se prajeste separat iar intr-o oala se fierb pipotele. Ceapa se caleste in putin ulei. Toate ingredientele (ficat, pipote, piept, usturoi, fleica) se dau pe masina de tocat. Se amesteca apoi cu ouale si verdeata, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Compozitia se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina sau pesmet si se da la cuptor pana se face. Eu am pus folie de aluminiu pe fundul tavii.
Multumim frumos, Kata, esti tare draguta ca te-ai gandit la noi.
RăspundețiȘtergereO sa le editam in art. Premii de vara!
Liana&Janet
Foarte frumoase:*
RăspundețiȘtergereMultumim ca te-ai gandit la noi :*
RăspundețiȘtergeremersi Kata ,bine ai revenit din vacanta...!
RăspundețiȘtergere