Mazare cu smantana
Avem nevoie de:
500g mazare
200 g
smantana
2 linguri faina
300 ml apa
1 ceapa
medie
2 linguri
ulei
sare si
piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se pun la incins 2 linguri de ulei si apoi se adauga ceapa tocata marunt. Cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida se adauga mazarea, apa, sare si piper si se lasa la fiert pana scade la jumatate.
Intr-un vas se amesteca smantana cu faina si putina zeama de la mazare.
Se da focul incet si se adauga smantana peste mazare amestecand bine. Se mai lasa la fiert 1-2 clocote si apoi se stinge focul. Puteti pune si patrunjel sau marar tocat.
Se poate servi ca atare, cu snitel sau friptura.
Pofta buna!
A iesit super si cu o ceafa de porc langa ia ma- m lins pe degete,
RăspundețiȘtergerema bucur tare mult ca v-a placut....sa va fie de bine!
ȘtergereA iesit super si cu o ceafa de porc langa ia ma- m lins pe degete,
RăspundețiȘtergere