Chiftele cu leurda de post
Avem nevoie de:
leurda
2 felii de paine
3 cartofi fierti
o ceapa
1 morcov fiert
ulei
2 linguri faina
sare
piper
pesmet
Mod de preparare:
Se toaca pe masina de carne sau in blender leurda (cantitate dorita de voi), ceapa, painea inmuiata in prealabil in apa si scursa bine, morcovul fiert, cartofii fierti si ceapa.
Se amesteca bine, se adauga faina si se condimenteaza.
Se fac chiftelele, se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Sunt bune atat calde cat si reci.
Pofta buna!
is bune la gust?.....asa in poza arata foarte bine....cred ca am sa incerc sa fac si eu ceva asemanator.....multumesc
RăspundețiȘtergerenoua ne-au placut.....au putin gust de usturoi (asta depinde de cantitatea de leurda pusa)....sa-mi spuneti daca v-au placut
RăspundețiȘtergeresunt super,mai puneti ciuperci si soia,nu mai aveti nevoie de nimic,pupici
RăspundețiȘtergeresoia nu e pe gustul meu, dar pe viitor voi tine cont de idee si voi adauga si cateva ciupeci...multumesc!
RăspundețiȘtergere