Print sau online?



            Print sau online? ...grea intrebare.....eu zic ca depinde de situatie.

            Daca vreau sa citesc o carte prefer formatul clasic, printat, pentru ca altfel cartea parca nu are farmec, in schimb daca vreau sa citesc un ziar, o reteta, o stire prefer sa o fac online.
           Prin reducerea consumului de hartie, si utilizarea online-ului protejam astfel si natura, reducand taierile masive de arbori.
           Se stie ca un arbore are nevoie de 100 de ani pana ajunge la varsta exploatabilitatii iar noi il taiem in 2 minute pentru a face cateva topuri de hartie, asa ca mai bine ne-am gandi de doua ori inainte daca avem nevoie sau nu de hartie. 


           Nu pot nega faptul ca este nevoie totusi si de print atunci cand ai de facut acte, documente sau alte tipuri de hartoage...Eu personal la biroul unde lucrez folosesc destul de des imprimanta si sunt sigura ca peste tot este asa sau poate se foloseste chiar mai des.
           Cu toate ca sunt lucruri care nu au neaparata nevoie de print-uri in aceasta epoca a tehnologiei, totusi, exista si lucruri care trebuiesc printate asa ca multifunctionalele vor devenii din ce in ce mai performante si din ce in ce mai cautate.
           In aceasta privinta, magazinul Azerty pune la dispozitie tot felul de oferte multifunctionale, dar mie mi-au atras atentia promotiile Canon care sunt cele mai bune si cele mai accesibile la pret.

Acest articol participa la SuperBlog2012.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cus-cus cu branza

Din Dragoste pentru Femei cu Andreea Marin si Avon

Sos de usturoi