Tehnologie SF

Cum voi face fata tehnologiei la 80 de ani?
Ei bine, peste 60 ani, dupa parerea mea, tehnologia va avansa atat de mult incat totul va fi posibil, poate, doar printr-o clipire din ochi.
Mi-ar place sa pot tine pasul cu tehnologia, si chiar ma gandesc cum ar fi sa am un PC micut care sa nu ocupe spatiu prea mare pe birou, sau de ce nu totul sa fie prin proiectie. Adica un aparat care atunci cand il pornesti sa proiecteze un monitor si o tastatura, iar tu sa atingi acea imagine si in felul acesta sa poti lucra (ceva asemanator am vazut ca au facut la tastatura)…Dupa ce ti-ai terminat treaba, stingi acel aparat si ramane spatiu pentru tot ce ai nevoie pe acel birou. 

Acel aparat ar trebui sa aibe un procesor Intel foarte mare care sa faca fata la toate programele care vor exista atunci….poate vor fi si programe de gatit, sau de imbracat…ar fi interesant sa intrii intr-un program, sa-ti alegi mancarea care o vrei si apoi sa ti se pregateasca si sa ti se serveasca.
Eu cand eram in Scoala Generala, la ora de informatica ne invata cum sa lucram in MS DOS pe calculatoare cu "tub" cum le numesc eu,  iar acuma avem monitoare LCD si sisteme de operare avansate.
V-om trai si vom vedea ce se va mai intampla.Oricum atata timp cat exista idei vor exista si proiecte!

Acest articol participa la SuperBlog2012

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cus-cus cu branza

Din Dragoste pentru Femei cu Andreea Marin si Avon

Sos de usturoi